RAHSIA TERBONGKAR!! KULIT KEKAL CANTIK DAN TEGANG 

TAK PERLU SUSUK TAK PERLU BOTOX. DIJAMIN HASIL TERBAIK!!!

Kecantikan tidak mengira jantina dan usia. Semua orang suka kelihatan cantik. Antara petua untuk kekalkan kecantikan kulit adalah dengan mengamalkan suppliment berasaskan kolagen.

Untuk pengetahuan lebih, kolagen ini sebenarnya berasal dari perkataan Greek yang membawa maksud “penghasilan gam” (glue producing). Hal ini kerana, pada zaman tersebut kulit haiwan dibakar dan dijadikan sebagai gam. Kolagen ini adalah sejenis bahan yang boleh menjadikan kulit kita lebih elastik, kuat dan bersih!

Antara Khasiat Utama Kolagen Pada Tubuh

– Khasiat Kolagen Untuk Kulit Berjerawat

Dari dulu lagi kolagen sudah terkenal sebagai produk yang boleh merawat jerawat sekali dengan parutnya. Pada masa yang sama kolagen juga sangat terkenal kerana dapat menghilangkan kesan kedutan pada wajah. Kolagen boleh di ambil dalam bentuk makanan mahupun suntikan.

– Khasiat Kolagen Untuk Lelaki

Tidak hanya untuk perempuan, kolagen juga sesuai untuk golongan lelaki. Kolagen untuk lelaki mengandungi zink yakni sejenis nutrisi yang dapat mencepatkan pemulihan kulit dan mengelakkan pembentukan kelemumur. Kolagen juga boleh bantu memperbaiki sel dan otot bagi mereka yang rajin bersenam.


– Khasiat Kolagen Untuk Kuku

Walau niat sebenar mahu makan kolagen untuk kedutan sekalipun namun kolagen ini dapat bantu beri kelebihan yang lain juga. Kolagen ini sangat bagus kembalikan kelembapan pada kulit bagi masalah kulit kering. Kolagen juga boleh beri impak pada kuku untuk kelihatan lebih sihat, cantik dan berseri.

– Khasiat Kolagen Untuk Rambut

Kalau nak tahu, setiap helaian rambut ada mengandungi kolagen. Kolagen inilah yang akan menentukan tahap kesihatan rambut. Jika kandunan kolagen di dalam tubuh baik maka rambut juga akan kelihatan sihat, cantik, lembut dan bersinar. Tak dinafikan juga, kadar kolagen yang semakin menurun boleh menyebabkan masalah keguguran rambut yang drastik.

– Khasiat Kolagen Pada Kulit Secara Menyeluruh

Kesimpulannya, kolagen dapat bantu beri kelebihan secara menyeluruh. Lapisan pada kulit di tubuh dapat dianjalkan semula dengan pengambilan kolagen yang cukup. Kolagen ini juga dapat bantu lindungi kulit tubuh dari masalah radikal bebas. Ia juga dapat melambatkan proses hidrasi oleh permukaan kulit. Nak kulit yang cantik? Elok mulakan pengambilan kolagen bermula sekarang.

Antara Fakta Menarik Berkaitan Kolagen Yang Perlu Diketahui

FAKTA 1
Semakin berusia maka semakin kurang kolagen yang dihasilkan tubuh. Pada usia 35 tahun pembentukan kolagen dalam tubuh kita akan terus terhenti sepenuhnya.

FAKTA 2
Ramai menganggap kolagen ini hanya untuk jadikan kulit wajah nampak lebih muda dan bergetah tapi sebaliknya kolagen ini adalah untuk kecantikan tubuh secara menyeluruh dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki.

FAKTA 3
Menurut kajian, pada usia 25 tahun kolagen yang telah wujud di dalam tubuh akan mula menyusut secara perlahan-lahan sebanyak 1.5% setiap tahun. Pada usia 40 tahun kolagen akan terus menyusut sebanyak 30% setahun. Akhir sekali, pada usia 60 tahun kolagen ini akan menyusut lagi sebanyak 50% pula setiap tahun. Kolagen yang semakin berkurangan ini boleh dibanyakkan semula dengan pengambilan kolagen tambahan.

FAKTA 4
Kolagen berkait rapat dengan kalsium. Kedua-duanya sangat penting untuk tulang. Kalsium berfungsi untuk kuatkan tulang dan kolagen pula berfungsi sebagai ‘pelekat’ tulang supaya sendi kita bersatu. Dengan pengambilan kolagen secara konsisten, ia dapat menguatkan tulang dan mencegah dari masalah tulang rapuh.

FAKTA 5
Penggunaan kolagen tidak boleh bertahan selama-lamanya, mungkin dalam masa 2-4 bulan sahaja. Setelah kesan tersebut berkurangan, anda perlu menggunakan produk kolagen tersebut semula untuk mendapat hasil yang sama.

MEMPERKENALKAN KOLAGEN TERBAIK DIPASARAN!!

4LIFE COLLAGEN


Semua sedia maklum, terdapat terlalu banyak jenama kolagen di pasaran. Feedback dari ribuan customer yang telah memakai pelbagai jenama kolagen di pasaran mendapati bahawa 4life collagen ini amat berbeza jika nak dibandingkan antara dengan yang sedia ada. 

keunikan 4life collagen!!

FAKTA 1-Menggunakan Ikan kecil

Sumber 4life collagen dihasilkan dengan ikan-ikan kecil. Sesetengah kolagen menggunakan ikan besar untuk mendapatkan sumber kolagen. Ikan yang besar mempunyai mercury /toksid level yang tinggi dan ini menyebabkan, sesetengah pengguna mendapat kesan buruk penggunaan kolagen.

FAKTA 2-Diambil dari bawah kulit ikan

4life colagen diambil dari bawah kulit ikan. Kebanyakan syarikat pengeluar kolagen mengambil keseluruhan ikan bagi menghasilkan kolagen pada kuantiti yang banyak dan murah. Ini mengurangkan kualiti kolagen tersebut.

FAKTA 3- Hydrolyze Collagen 

4life Collagen adalah Hydrolyze Collagen. Ianya halus. Ini menyebabkan kolagen yang diambil mudah serap oleh badan. Ini juga menyebabkan pengguna akan cepat terasa kesannya walau anda baru sahaja menggunakannya. Most yang ada dalam pasaran adalah kolagen biasa. 

FAKTA 4- Collagen + Transfer Factor

4life Collagen merupakan satu satunya kolagen di Dunia dimana collagennya mengandungi molekul bijak sistem imun iaitu Transfer Factor. TF terkenal mampu membijakkan sistem imun tubuh melawan penyakit. Dah la kulit anda cantik, anda juga dapat support kesihatan dalaman. Mana ada kolagen diluar sana yang ada TF kan?? 

FAKTA 5- Backup by Science

Produk-produk 4life di kaji oleh para saintis dan doctor bagi memastikan ia mencapai kualiti optimum ke atas manusia yang menggunakannya. Ia dipastikan selamat dan sesuai digunakan tanpa mengira usia dan jantina.

Anda boleh gunakan 4life collagen tanpa was-was. Ianya halal dan mendapat kelulusan KKMTestimonials

Anda Sudah Bersedia


4LIFE COLLAGEN

1 kotak mengandungi 15 sache untuk kegunaan 2 minggu. 2 kotak untuk penggunaan sebulan. Boleh diminum pagi atau malam dan boleh dicampur di dalam minuman kegemaran anda. 

Harga Jualan: 1 kotak RM 144

Dapatkan Produk 4life Collagen anda pada harga diskaun 25% hanya dengan klik link dibawah. COMBO ITEM PADU TERUK!

Pasti anda yang pentingkan kecantikan nak kan kesan yang "Optimum" kan. Saya rekeman anda, bagi mereka yang nak kan kesan yang lagi best, lagi padu, anda makan 4life Collagen bersama dengan Riovida Juice dan Glutamin. Di jamin,  meletuppp!!!! 

Harga Jualan:

Glutamin :RM 179

Riovida juice:RM 171

Mahu harga jimat? Klik link untuk mendapatkan diskaun 25%......

Dijamin puas hati

Nak dapatkan konsultasi produk atau ingin chat dengan saya, anda boleh kelik link ini


Whatapps