INGIN MENGATUR KEHAMILAN?

TIDAK SERASI DENGAN PERANCANG MODEN YANG MENGERINGKAN SUSU, MENGGEMUKKAN, PERIOD TDAK TERATUR, KEPUTIHAN, MISS V LONGGAR, SAKIT KEPALA, SAKIT BADAN, HILANG KEMESRAAN DENGAN SUAMI DAN MOOD SERING KE LAUT?


Kini ada ALTERNATIF yang sudah terbukti berjaya menyelesaikan semua masalah ibu-ibu seperti di atas SERTA membaik pulih pelbagai masalah dalaman wanita. 

                                                                              Memperkenalkan :

Produk Maajun Anggun Bistari (MAB) yang diadun secara istimewa berasaskan herba-herba terpilih dan terbaik berpandukan resepi yang diwarisi turun-temurun selama 40 tahun serta telah mendapat kelulusan KKM 

LULUS KKM - MAL 19046066TC

Teruskan membaca untuk info lanjut.Semenanjung

Sabah dan Sarawak

TAHUKAH WAHAI IBU-IBU.....?????

Keburukan Pil Perancang

"Pil perancang dicipta untuk merancang kehamilan dan bersifat sementara. Apa yang dimaksudkan sementara? Maksudnya jarak anak pertama dan kedua lebih kurang 3 - 5 tahun. Ramai yang mengambil ubat ini berpuluh tahun. sudah tentu ada kesan sampingan. Antaranya menganggu kebolehan tubuh mengeluarkan hormon dengan sendiri dan meransang pertumbuhan sel-sel kanser pada wanita yang sensitif dan berisiko "

- Dr Zubaidi Hj Ahmad -
KESAN SUNTIKAN DEPO


Semenanjung

Sabah dan Sarawak

Kini ibu-ibu tidak perlu gusar dan takut lagi kerana telah ada alternatif PERANCANG KELUARGA cara sihat dan selamat kerana Maajun Anggun Bistari terdiri dari 100 % herba terpilih, bebas bahan kimia, tanpa kesan sampingan meskipun diambil dalam jangka masa yang panjang. Bukan itu sahaja ianya mempunyai pelbagai khasiat untuk rawatan dalaman wanita.

Maajun Anggun Bistari (MAB) suatu penyediaan 100 % herba tradisional yang terpilih. 

Tonton video di bawah untuk mengetahui apa itu Maajun Anggun Bistari (MAB) dan bagaimana ianya menjarakkan kelahiran.Bagaimana Maajun Anggun Bistari MAB berfungsi dan beberapa testimoni hebat pengguna


Tahukah ibu-ibu, tujuh herba di bawah sejak dahulu boleh dijadikan kaedah menjarakkan kelahiran secara selamat dari bahan kimia dan tanpa kesan sampingan? Herba mengandungi bahan aktif yang sangat kecil berbanding ubat moden yang ada dos.

Bahan-bahan yang terkandung di dalam MAB (Maajun Anggun Bistari) :


- Kacip Fatimah

- Senduduk

- Serapat

- Manjakani

- Inai

- Madu

- Habatussauda

Kini, kita tidak perlu bersusah payah lagi hendak cari ketujuh-tujuh herba tersebut satu-persatu kerana kesemuanya sudah teradun secara khusus dan istimewa dengan resepi turun-temurun selama 40 tahun untuk ibu-ibu menjarakkan anak di dalam produk Maajun Anggun Bistari (MAB). MAB sudah terbukti boleh dijadikan sebagai pil pencegah kehamilan yang berkesan. 


Semenanjung

Sabah dan Sarawak

TESTIMONI PENGGUNASelain Mengatur Kehamilan, Apa Bonus Yang Anda Akan Dapat Dalam Maajun Anggun Bistari MAB?

Semenanjung

Sabah dan Sarawak

Disclaimer : Kadar tindakbalas, kesan dan tempoh penyembuhan atau keserasian adalah berbeza mengikut faktor usia, kesihatan dan gaya hidup seseorangSiapa Yang Layak Ambil Maajun Anggun Bistari?

sila lihat video di bawah


KENAPA Maajun Anggun Bistari (MAB)

 ALTERNATIF TERBAIK ? 


KONSEP MAAJUN ANGGUN BISTARI MENGATUR KEHAMILAN

Sebiiji Maajun Anggun Bistari akan meningkatkan suhu dalam peranakan wanita selama 24 jam. Tujuannya adalah untuk protect ovum (telur wanita) supaya dalam suhu yg panas itu, ia tidak boleh bersenyawa dengan sperma. Ovum hanya blh hidup selama 24 jam. 

Jadi dalam suhu yang tidak sesuai itu ovum dan sperma tidak boleh bercantum, maka selepas 24 jam ovum akan mati. Maka insya Allah kehamilan tidak akan terjadi. 

Jadi pengambilan sebiji sehari Mab cukup utk beri perlindungan selama 24 jam. Ovum dan sperma tidak boleh bercantum jika suhu tidak sesuai iaitu panas .

Jika ibu2 ingin hamil semula, cukup berhenti mengambil Maajun Anggun Bistari dan suhu rahim akan kembali normal untuk persenyawaan. Ini kerana Maajun Anggun Bistari tidak mengganggu kesuburan malah menyihatkan dan menguatkan rahim sebagai persediaan kehamilan seterusnya.

Merancang Keluarga dengan Maajun Anggun Bistari merupakan Kaedah Tradisional, Selamat, Bebas Kimia, Berkesan & Menyerlahkan Keanggunan Ibu-ibu.

KEUNIKAN MAB SECARA TRADISIONAL

1) TANPA KESAN SAMPINGAN

Samada untuk jangka masa pendek atau panjang. Tidak sekali-kali akan sebabkan naik berat badan, kulit kusam, loya, pening, datang bulan tidak teratur, kebas, sakit pinggang dan pelbagai kesan sampingan lain yang biasa dialami bila ibu-ibu mengambil perancang keluarga kaedah moden.

2) BERKESAN

Resepi turun temurun selama 40 tahun. Telah diuji dengan ribuan pengakuan pengamal MAB yang mengatakan MAB berjaya sebagai alternatif kepada kaedah perancang moden yang sedia ada. Ini kerana bimbingan dan khidmat nasihat sentiasa diberikan selepas pembelian.

3) BERTINDAK SECARA SEMULAJADI

Menyediakan keadaan suhu yang tidak selesa untuk percantuman benih wanita dan lelaki dan ianya tidak mengganggu hormon atau merosakkan rahim. Jika ibu-ibu ingin hamil semula, cukup berhenti pengambilan dan suhu rahim akan kembali normal untuk persediaan kehamilan seterusnya. Hormon ibu-ibu juga akan dirawat agar cantik dan stabil.

4) TIDAK PANAS

Bagi yang menyusu tidak perlu risau kerana tidak efek bayi dan mengurangkan susu bahkan boleh menjadi milk booster dengan adanya ramuan madu dan habatusauda. Ibu-ibu tidak letih malah bertenaga keesokkan harinya meskipun malam berjaga menyusu.

5) PELBAGAI KHASIAT

Produk MAB khusus untuk penjagaan dalaman serta luaran wanita. Ibu-ibu merancang kehamilan tapi sihat, tip top asset dalaman sekaligus memperolehi kecantikan luaran. Ibu anggun, suami terpegun. Pasti ibu akan bangga dan ceria. Ini kerana MAB bukan sahaja untuk merancang tetapi mempunyai pelbagai khasiat lain.

5.1) Khasiat Istimewa MAB

 • –  Merancang keluarga / menjarakkan kehamilan
 • –  Menstabilkan / membaiki hormon
 • –  Merawat keputihan yang teruk
 • –  Merawat senggugut
 • –  Teraturkan pusingan haid setiap bulan
 • –  Mengatasi masalah jerawat akibat haid tidak teratur
 • –  Membuang toksin
 • –  Menguatkan rahim/merawat rahim kembang
 • -  Membersih dan menguatkan rahim selepas keguguran
 • –  Membuang darah kotor haid/nifas lama
 • –  Mencegah/merawat cyst
 • –  Mencantik dan menegangkan payudara
 •  – Melambatkan menopos
 • –  Melancarkan sistem perjalanan darah
 • –  Melawaskan pembuangan air besar
 • –  Membuang angin lebihan dan membetulkan urat saraf
 • –  Memelihara peranakan / menyempitkan faraj/merawat kentut vagina
 • –  Mengekalkan berat badan ideal
 • –  Menambah nikmat keintiman suami isteri
 • –  Mengawal kolestrol dalam darah
 • –  Kecergasan sepanjang hari
 • –  Menambah susu badan bagi ibu2 yang menyusu
 • –  Awet muda


6) ADA PENGESAHAN SIJIL

Ada sijil makmal bebas steroid dan merkuri dari UTM. Serta ada sijil Bebas RAcun Berjadual dari USM yang diiktiraf oleh NPRA. Berbau dan berasa herba dengan sedikit  manis tidak pahit kerana adanya campuran madu.
BUAT PILIHAN YANG TEPAT

PILIHAN DI TANGAN ANDA. SAYANGI DIRI, JANGAN AMBIL RISIKO
Ibu-ibu tentu tak sabar2 nak mendapatkan Maajun Anggun Bistari bukan? Jangan risau kerana…

HARGA SANGAT MAMPU MILIK


Kandungan ada 21 biji iaitu rehat makan selama 6 hari selepas sebotol untuk sebulan pengambilan.

Jadi sangat berbaloi-baloi apa yang akan ibu-ibu perolehi lebih dari nilai yang dilaburkan.


Harga Majun Anggun Bistari (MAB)

1-9 botol =RM 35 sebotol

10 botol ke atas = RM 32 sebotol

Poslaju – rm 8 Semenanjung/ rm 12 Sabah dan Sarawak (Utk 10 botl dan kebawah sahaja) 


DISARANKAN ambil 3 ATAU 5 botol sebagai  PAKEJ PERMULAAN kerana :

3 Botol MAB @ 3 Bulan Adalah Tempoh Permulaan/Percubaan Yang Sesuai Bagi Pengguna Baru.

3 Bulan Adalah Tempoh Untuk Scan penyakit, Merawat Sambil Bertindak Memulihkan Dalaman & Luaran.

“Jika 3 botol hanya RM 105 sahaja (tidak termasuk pos) dan cukup untuk 3 bulan”

"Terbaik jika ambil pakej 5 botol sebagai permulaan, hanya rm 175 sahaja (tidak termasuk pos) dan cukup untuk 5 bulan"


P/S : MAB hanya boleh diambil oleh ibu2 setelah sekurang2nya 44 hari berpantang jika bersalin normal dan setelah 3 bulan ke atas jika bersalin secara pembedahan. 

P/S : Tidak disarankan sama sekali mengambil MAB bersama-sama herba lain untuk mengelakkan komplikasi dan ikhtiar merancang/menjarakkan kelahiran dengan MAB akan tidak Berjaya. 

P/S : Khidmat nasihat TERPERINCI dan BIMBINGAN BERTERUSAN hanya akan diberikan setelah pembelian dilakukan.Stokis Sah Maajun Anggun Bistari MAB:

Puan BALKISSemenanjung

Sabah dan Sarawak