Jus Aloe Vera Terbaik

JUS ALOE VERA TERBAIK SEJAK TURUN TEMURUN..HAMPIR 70 TAHUN DALAM PASARAN

Tampak Sihat Rasa Hebat

Berbagai jenama aloe vera terbaik di pasaran tetapi tidak dapat menandingi jenama aloe vera terbaik dari FOREVER LIVING kerana ianya sangat asli semulajadi organik tiada campuran bahan-bahan lain ,telah melalui proses penstabilan yang selamat serta di iktiraf oleh Majlis Sains Aloe Antarabangsa.

jus aloe vera terbaik

KENALI FOREVER LIVING

FOREVER LIVING adalah syarikat yang telah mengeluarkan produk aloe vera sejak hampir 40 tahun lalu dan boleh di dapati di lebih 158 buah negara.

FOREVER LIVING PRODUCTS (FLP) adalah syarikat pengeluar produk Aloe Vera Terbaik NO.1 dunia. FLP telah ditubuhkan di AS pada tahun 1978 oleh Rex Maughan. Forever Living adalah jenama yang anda boleh YAKINI untuk membawa khasiat alam semulajadi Aloe Vera yang amat mengagumkan ini kepada kita semua.

ALOE VERA TERBAIK FOREVER LIVING- MINUMAN UNTUK SIHAT DAN CANTIK

Aloe Vera Gel FOREVER LIVING terbaik di jadikan atau di amalkan sebagai minuman setiap hari untuk meningkatkan kesihatan dan kecantikan secara keseluruhannya. Secara tidak langsung menjadi resepi sihat cantik paling cepat , segera dan berkesan.

Aloe vera adalah ”Daun ajaib”  telah di sebut dalam hadis sahih sebagai daun Sabir dan telah dijadikan untuk pengubatan. Wallahu’alam bisshawab

Forever Living Products memiliki ladang aloe vera seluas 5,000 ekar di  Republik Dominica yang merupakan ladang aloe vera yang terbesar di dunia. Selain itu, FLP juga memiliki ladang di Mexico dan Texas.

Forever Living Products (FLP) adalah company antarabangsa yang sangat mementingkan soal kualiti produk yang dihasilkan kepada pengguna. Sebab itu Forever Living Products mempunyai SOP (Standard Operating Procedure) yang amat ketat ketika proced penamaan, pemprosesan bahan mentah, pembungkusan produk, pengedaran, pengawasan kualiti (QA/QC) dan lain-lain.
Jadi tidak perlu ragu-ragu dengan semua produk dari Forever living kerana pengiktirafan kualiti serta taraf halalnya terjamin.

Testimoni

"..alhamdulillah menyembuhkan masalah darah tinggi, jantung bengkak dan kencing tak lawas.."


"..masalah ke tandas setiap pagi dapat di atasi.."


'.. badan dah tak penat, dah kurang gastrik..kepala pun dah kurang sakit dan penghadaman lancar..alhamdulillah.."